Izvor:
02.04.2017 u 17:12
0

Bizarna tvrdnja Noama Čomskog: TRAMP SREPMA TERORISTIČKI NAPAD DA BI OSTAO NA VLASTI?

Trampova administracija bi mogla da izrežira lažni napad kako bi zadržala podršku glasača, nakon što birači shvate da Trampova obećanja „ne drže vodu“, tvrdi Čomski

– Predsednik će morati da se potrudi kako bi zadržao podršku – tvrdi levo orijentisani intelektualac Noam Čomski.

Trampova administracija bi mogla da izrežira lažni napad kako bi zadržala podršku glasača, nakon što birači shvate da Trampova obećanja „ne drže vodu“, tvrdi Čomski.

Uz to Čomski ističe da bi čak i radnička klasa u SAD na kraju mogla da prepozna da se Trampova „retorika odnosi na pomaganje radnicima, ali da su mu predlozi brutalni i štetni“.

Čomski je komentar dao nedugo nakon propasti Trampovog zakona o zdravstvu, koji je plasirao kako bi ispunio ključno obećanje u svojoj kampanji da će opozvati i zameniti Obamin zakon o pristupačnoj zdravstvenoj zaštiti, prenosi Index.hr.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Inauguracija%2003%20-%20Donald%20Dramp.jpg?m=1484931401

Nezavisna kancelarija za kongresni budžet objavila je da bi, u slučaju da zakon bude prihvaćen, oko 24 miliona ljudi moglo da ostane bez osiguranja.

Čomski je tim povodom izjavio: „Kako bi zadržao popularnost, njegova administracija mora da pronađe neki način da okupi njegove pobornike i usmeri rasprave što dalje od politika koje sprovode, a koje su katastrofalne“.

– Možda će on pokušati da usmeri krivicu na druge govoreći: “Žao mi je, ne mogu da vam vratim poslove jer to ne dozvoljavaju ovi loši ljudi”. A glavni su krivci po običaju oni najranjiviji, useljenici, teroristi, muslimani i elitisti, ko god oni bili. Ne smemo zanemariti ni mogućnost da se dogodi i nekakav izrežirani ili navodni teroristički čin, što istoga trena može da promeni zemlju – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter