Izvor:
02.04.2017 u 17:19
0

Američki obaveštajci: ISIS IZUMEO NOVI EKSPLOZIV KOJI NE MOŽEMO DA DETEKTUJEMO NA AERODROMIMA!

Američke obaveštajne agencije i policija veruju da su Islamska država i druge terorističke organizacije razvile inovativne načine za ubacivanje eksploziva u elektronske uređaje koji, prema testiranjima koje je obavio FBI, mogu da prođu neopaženo prilikom uobičajenih metoda skeniranja na aerodromima.Navodi se da je pooštravanje mera obezbeđenja uvedeno 21. marta zabranom mnogih elektronskih uređaja u putničkom delu aviona koji lete direktno za SAD iz osam zemalja Bliskog istoka i Afrike, usledilo nakon nekoliko meseci prikupljanja podataka.

Obaveštajci su saznali da su teroristi nabavili modernu opremu kakvu koristi obezbeđenje na aerodromu kako bi isprobali koliko uspešno mogu da sakriju eksplozive u laptopovima i drugim elektronskim uređajima.

Navodi se da je ovo u veliko meri uticalo na odluku administracije predsednika SAD Donalda Trampa da zabrani putnicima koji stižu direktno sa deset aerodroma iz osam pomenutih zemalja da tokom leta koriste laptopove i elektronske urađaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter