Izvor:
02.04.2017 u 17:54
0

Šokantna knjiga o Klintovima: HILARI REDOVNO TUKLA BILA JOŠ DOK JE BIO PREDSEDNIK!

Anderson je napisao i da je Hilari znala napadati Billa u limuzini na putu na službena događanja. Što god bi našla nadohvat ruke, bacila bi na supruga, ali kad bi došli na mesto događaja, smeškali bi se i mahali okupljenima. Tajni agent Stone napisao je da je vidio kako stoje stvari još na dan inauguracije 1993. godine, kad je Bill obavijestio suprugu da ona neće moći preuzeti kancelariju zamenika predsednika. Hilari je tako dan inauguracije započela besramno psujući Bila. Ovaj događaj opisan je i u knjizi Garija Aldriha i to sljedećim riječima: "'Samo od*ebite od mene, od*ebite od mene', rekla im je. 'Da niste prišli 10 metara od mene ili ćete vidjeti! Da ste me *ebeno poslušali, O.K.?'"

Hilari bi, napisao je Aldrih, bila izvan sebe kad joj tajni agent ne bi pristao nositi prtljagu, jer to nije bilo u opisu njegovog radnog mjesta. A jednako je zla i nasilna znala biti i Clintonova starija kćer Chelsea. 1999. godine, na vrhuncu Lewinsky skandala, Hillary je opet napala Billa, pa Stone citira Andersona:

"U prošlosti, Hillary je bacala knjige i pepeljare na predsednika, s tim da je svaki put pogodila metu. Hilari ga je šamarala, i to dovoljno jako da bi ostajali crveni tragovi koje bi tajni agenti vidjeli nakon što bi on napustio sobu". Nakon što su napustili Bijelu kuću, verbalno ni fizičko nasilje nije nestalo, samo se manje pisalo o njemu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter