Izvor:
04.04.2017 u 16:56
0

STRAVA I UŽAS U SIRIJI SE NASTAVLJAJU: U vazdušnom napadu poginulo 58 ljudi!

Najmanje 58 osoba, uključujući 11 dece, poginulo je danas, a na desetine povređeno u vazdušnim napadima na severozapadanu sirijsku provinciju Idlib, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava.

Prema navodima Opservatorije, sirijski ili ruski avioni gađali su grad Kan Šeikhoun u Idlibu, koji kontorolišu pobunjenici, preneo je Rojters.

Posle napada, veliki broj ljudi počeo je da se guši, međutim, neimenovani izvor iz sirijske vojske je negirao da je upotrebljeno hemijsko oružje. Taj izvor tvrdi da sirijska vojska ne upotrebljava, niti je u prošlosti upotrebila hemijsko oružje, a nema nameru to da učini ni u budućnosti.

Tanjug
Foto: Twitter/Al Jazeera Balkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter