Izvor:
07.04.2017 u 22:07
0

Medvedev: NA KORAK SMO OD VOJNOG SUKOBA SA AMERIKOM!

Ruski premijer Dmitrij Medvedev izjavio je da su američki napadi na vazduhoplovnu bazu u Siriji doveli SAD "na korak" od sukoba sa ruskom vojskom.

Medvedev je na društvenoj mreži napisao da su napadi SAD "ilegalni" i da su ih doveli "na korak od vojnog sukoba sa Rusijom".

Zvaničnici SAD upozorili su ruske snage uoči napada, kojim želeli da kazne vladu Sirije za navodni napad hemijskim oružjem na grad Idlib ranije ove nedelje, i tako izbegli da pogode rusko osoblje, navodi Rojters.

Predsednik SAD Donald Tramp danas je odobrio napad krstarećim raketama na vazduhoplovnu bazu Šajrat u Siriji, kao odmazdu za navodni napad hemijskim oružjem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter