Izvor:
10.04.2017 u 20:13
0

ŠOKANTNA EKSPLOZIJA NA BENZINSKOJ PUMPI: Točili su plin, a onda je sve puklo! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na internetu se pojavio šokantan trenutak eksplozije automobila koji je bio pun plina, prilikom čega je poginula jedna a ranjene tri žene.

Sigurnosna kamera zabeležila je snimak stravičnog incidenta na benzinskoj stanici u Rio de Žaneiru na kom se vidi Horhe Sikueira de Souza (45) kako ćaska sa ženskim putnikom.

Ona je identifikovana kao Erika de Lima Tiengo Sikueira (27) koja je odmah poginula u žestokoj eksploziji koja je spalila njeno telo do neprepoznatljivosti.

Na snimku se vidi i Souza koji je od siline pao na zemlju i ostao nepokretan na podu. On je zadobio teške povrede i nalazi se na intenzivnoj nezi u državnoj bolnici Alberto Tores.

Dvoje drugih ljudi su primljeni u bolnicu zbog lakših povreda. Vatrogasci su nakon eksplozije rekli da prilikom točenja plina u kola nisu ispoštovane sigurnosne procedure, jer su svi putnici morali da budu van vozila.
Istraga o incidentu je u toku.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter