Izvor:
11.04.2017 u 02:36
0

I DALJE SE SMATRA PRESTIŽOM: Dodeljene Pulicerove nagrade!

Pulicerovu nagradu za 2016. godinu, za novinarstvo u javnom interesu osvojili su "Nju jork dejli njus" i "Propablika", dok je ovu nagradu za istraživačko novinarstvo dobio "Čarlston gazet mejl", saopštio je večeras odbor za dodelu ove prestižne novinarske nagrade.

Pulicerova nagrada dodeljuje se od 1917. godine u SAD, a o pobednicima odlučuju bivši dobitnici i ugledni novinari i akademici.

Ove godine, za nagradu je stiglo više od 2.500 prijava za 21 nagradu, uključujući 14 za američko novinarstvo u više kategorija. Kako se navodi, do sada su dobitnici bili iz uglednih medija, poput Nju jork tajmsa, Vašington posta, Vol strit žurnala i drugih.

Tanjug
Foto: Twitter/pkcapitol

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter