Izvor:
11.04.2017 u 19:00
0

Procurele diplomatske depeše: TRAMPOVA ĆERKA ODLUČILA DA SE BOMBARDUJE SIRIJA!

http://images.happytv.tv/var/resizes/ivanka%20tramp.jpg?m=1490705497

Ćerka američkog predsednika Ivanka Tramp umnogome je uticala na njegovu odluku o raketnim napadima na Siriju.

To piše "Independent" pozivajući se na izvor u diplomatskim krugovima Velike Britanije.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/ivanka-tramp-01.jpg?m=1487079604

List navodi da je britanski ambasador u Vašingtonu Kim Darok uputio premijerki Terezi Mej i ministru spoljnih poslova Borisu Džonsonu dokument u kome se navodi da je Donald Tramp bio "duboko potresen" zbog vesti o hemijskim napadima u Siriji.

Međutim, izvori lista navode da se u beleškama diplomate kaže da je Ivankin položaj "imao značajan uticaj na Ovalnu sobu" i u vezi sa tim je reakcija američkog predsednika bila "jača nego što se očekivalo".Ranije je Ivanka na Tviteru napisala da je ponosna na oca koji je naredio da se izvedu raketni napadi na Siriju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter