Izvor:
18.04.2017 u 00:37
0

OTKRIO KRALJEVSKE TAJNE: Princ šokirao priznanjem o smrti svoje majke!

Britanski Princ Hari prekinuo je tradicionalno ćutanje kraljevske porodice o problemima posle smrti princeze Dajane i prvi put otvoreno govorio o periodu posle nesreće u kojoj je poginula njegova majka.

Princ Hari rekao je u intervjuu za "Dejli telegraf" da mu je bila potrebna pomoć savetovališta i da je bio na ivici nervnog sloma tokom dve decenije posle smrti njegove majke, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 1997.

– Gubitak majke sa samo 12 godina imao je veliki uticaj na moje emocije u poslednjih dvadeset godina, na moj život i rad. Bio sam blizu nervnog sloma u nekoliko navrata kada su me iz svih uloga stegle sve vrste tuge, laži i zabluda – priznao je on.

Zbog besa koji se skupio u njemu princ Hari je, pritznao, bio izuzetno agresivan i zbog toga je odlučio da se bavi boksom.

– Želeo sam da udarim nekoga, a mnogo je bilo bolje za mene da to uradim sa rukavicama.

On je sve potiskivao u sebi.

– Zabijao sam glavu u pesak ne želeći da razmišljam o svojoj mami jer šta bi to pomoglo? A onda sam počeo da razgovaram sa ljudima i sve što sam potisnuo je počelo da me obuzima i shvatio sam da zapravo postoji mnogo stvari sa kojima moram da se izborim – priznao je on.

Princ Hari nikada ranije nije otvoreno govorio o problemima posle smrti Dajane.

U automobilskoj nesreći u Parizu 1997. poginula je britanska princeza od Velsa Dajana Spenser, bivša supruga britanskog prestolonaslednika princa Čarlsa, a u nesreći su život izgubili i njen pratilac Dodi al Fajed i njihov vozač Henri Pol.

Blic
Foto:Twitter/thedailybeast

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter