Izvor:
26.04.2017 u 21:58
0

REDAK FENOMEN: Žena iz Velike Britanije zatrudnela TOKOM TRUDNOĆE, evo šta lekari kažu!

Žena iz Velike Britanije, noseći blizance, zatrudnela je i sa trećom bebom!

Radi se o veoma retkom fenomenu koji se desio tek šesti put u poslednjih sto godina, objasnio je genetičar Miodrag Stojković.

"Superfetacija je prirodni fenomen koji je obeležen dodatnom trudnoćom kod već postojeće. Ovo se dešava vrlo retko i ono što je dodatno interesantno je da su, kao nedavno u Velikoj Britaniji, opisani slučajevi gde je pored blizanačke trudnoće deset dana kasnije nastala i druga trudnoća, od iste sperme", objašnjava Stojković.

On dodaje da ovaj slučaj pokazuje dve stvari: da žena može da ovulira za vreme tekuće trudnoće, kao i da spermatozoid može da oplodi jajnu ćeliju i nakon više dana.

"Bebe su rođene zdrave, a da su različite pokazuju podaci da su rođene sa različitom telesnom težinom kao i krvnim grupama", kaže doktor Stojković.

Prethodni ovakav slučaj desio se 2011. godine u SAD.

Nakon trogodišnjeg lečenja neplodnosti i pokušaja da zatrudni sa svojim suprugom, Džulija Grovenberg (33) iz Arkanzasa ostala je u drugom stanju dva puta u roku od dve nedelje, i rodila dve bebe koje nisu blizanci!

Autor: Sputnjik
foto:twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter