Izvor:
01.05.2017 u 14:59
0

NEŠTO SE TU KUVA: Direktor CIA na INTERNOM SASTANKU u Seulu!

Direktor CIA Majk Pompeo danas je bio na "internom sastanku" u Južnoj Koreji, potvrdila je američka ambasada u Seulu nakon medijskih izveštaja o njegovoj nenajavljenoj poseti u trenutku narastajućih napetosti zbog sve većih nuklearnih pretnji Severne Koreje, prenosi AFP.

Navodi se da je najveći južnokorejski list Čosun lbo izvestio da je Pompeo stigao u Seul tokom vikenda i da je održao nekoliko uzastopnih sastanaka iz zatvorenih vrata sa šefom obaveštajne službe Južne Koreje i visokim zvaničnicima iz kabineta vršioca dužnosti predsednika.

Šef CIA je sagovornike detaljno brifovao o politici administracije predsednika SAD Donalda Trampa prema Pjongjangu i izvršio procenu unutrašnje situacije kod severnokorejskog rukovodstva, navodi Čosun Ibo pozivajući se na dobro obaveštene izvore.

Neimenovani zvaničnik ambasade SAD potvrdio je da šef CIA boravi u Južnoj Koreji, ali ne zbog sastanaka s tamošnjim rukovodstvom.

"Direktor CIA i njegova žena su u Seulu zbog internog sastanka sa zvaničnicima ambasade i trupa SAD u Koreji", rekao je zvaničnik koji je dodao da se Pompeo nije sastao sa zvaničnicima Plave kuće (predsedničke rezidencije) niti sa bilo kim od političkih kandidata.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter