Izvor:
03.06.2016 u 02:09
0

PROTESTI PROTIV PREDSEDNIKA: Policija upotrebila suzavac, pokušava da smiri demonstrante!

Venecuelanski vojnici i policija upotrebili su suzavac kako bi razbili protest protiv predsednika Nikolasa Madura ispred predsedničke palate. Stotine policajaca i pripadnika garde intervenisalo je protiv demonstranata, javio je AFP. Protest je organizovan u momentu kada se očekuje ključna odluka izbornih vlasti o tome da li protivnici levičarskog lidera Madura mogu da nastave sa procedurom pokretanja referenduma o njegovom ostanku na vlasti.

Venecuelanska opozicija traži referendum za smenu predsednika Madura, kojeg okrivljuju za duboku ekonomsku krizu u zemlji. Maduro je obećao da će se boriti za svoj položaj na čelu zemlje, u kojoj su nedavno uvedene restrikcije električne energije.

Tanjug
Foto: Twitter/Fortune

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter