Izvor:
30.05.2017 u 00:31
0

ČUVAR SPREČIO TRAGEDIJU: Žena pokušala da se ubije skokom pod brzi voz! (VIDEO 18+)

Kamere za nadzor uhvatile su strašnu scenu 10. maja na železničkoj stanici u kineskoj provinciji Fudžijanu, kada je studentkinja pokušala da izvrši samoubistvo skokom ispred voza.

Incident se dogodio nešto pre 17 časova po lokalnom vremenu na stanici Sijanju, a snimak je objavio „Pipls dejli“ na svojoj fejsbuk stranici.

Na snimku se vide putnici koji na platformi stanice čekaju dolazak voza, kada je jedna žena iznenada krenula prema šinama, prema vozu koji je dolazio.

Gotovo odmah nakon što je potrčala, čuvar koji je stajao u blizini potrčao je za njom i uspeo je da je zgrabi i povuče samo delić sekunde pre nego što je stigla do ivice platforme.

Na snimku se čini da se čovek grčevito bori dok pokušava da što pre povuče devojku sa ivice, dok se voz uz škripu zaustavlja pored njih.

Za nekoliko sekundi od trenutka kada je devojka krenula prema šinama do trenutka kada se voz približio, incident je mogao da se završi loše ne samo po nju, već i po čuvara da je ona uspela da ga povuče za sobom na šine. Ali zahvaljujući brzom razmišljanju i nesebičnom gestu njen život je spasen.

POGLEDAJTE:

Izvor: rs.sputniknews.com
Foto: Facebook/人民日報

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter