Izvor:
01.06.2017 u 13:17
0

VLADARI IZ SENKE OVE NEDELJE ODLUČUJU O SUDBINI SVETA: Sastanak Bilderberg grupe na 50 metara od Bele kuće!

Na manje od 50 kilometara od Bele kuće ove nedelje će se sastati najmoćniji ljudi sveta, okupljeni u Bilderberg grupu, otkriva Raša tudej.

Kako se navodi, teme sastanaka, koji počinje u četvrtak u mestu Čantili u američkoj državi Virdžinija, biće Rusija, Trampova administracija i "informacioni rat".

– Potvrđeno je da će susretu prisustvovati 131 zvanica. Veliki broj visoko rangiranih činovnika Bele kuće će biti prisutno, uključujući i savetnika za nacionalnu bezbednost H.R. Mekmastera, kao i predsednikovog asistenta Kristofera Lidela – navodi Raša tudej.

Takođe, teme sastanka će biti i "put Evropske unije", kao i pitanje "zašto populizam raste".

Ovo će biti 65. sastanak grupe moćnika koja je obavijena velom misterije i to prvi put bez jednog od svojih osnivača, multimilijardera Dejvida Rokfelera koji je preminuo ranije ove godine.

– Grupa je saopštila da je ova konferencija sazvana kako bi dizajnirala bolji dijalog između Evrope i Severne Amerike. Svake godine joj prisustvuju zvanice iz sfera politike, industrije, finansija, medija i obrazovanja. Dve trećine su Evropljani, ostatak je iz Severne Amerike – prenosi B92.

Sastanku će prisustvovati generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg, senatori iz redova Republikanske partije Tom Konton i Lindzi Grejem, kao i kineski ambasador u SAD, navodi RT.

– Sastanci ove organizacije su ozloglašeni zbog manjka informacija o tome šta se dešava tokom diskusija, sastanci su zatvoreni za javnost i medije. Sve se radi po pravilu Čejtam hausa, koje znači da učesnici mogu da koriste informacije koje su dobili, ali ne i da kažu izvor. Izveštaji sa sastanaka takođe ne postoje – pojašnjava Raša tudej.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter