Izvor:
02.06.2017 u 01:19
0

CEO SVET SE ŠALI S NJIM: Skandinavski premijeri javno ismejali Donalda Trampa! (FOTO)

Premijeri skandinavskih država rešili su da ove nedelje javno ismeju američkog predsednika Donalda Trampa.

Premijeri Bjarni Benediktson (Island), Erna Solberg (Norveška), Juha Sipila (Finska), Lars Loke Rasmusen (Danska) i Stefan Lefven (Švedska) pozirali su na sličan način kao što su se slikali Donald Tramp, predsednik Egipta i kralj Saudijske Arabije.

Oni su učestvovali na samitu na kojem su razgovarali o održivom razvoju, ali su očigledno našli vremena i da se dobro našale.

pak, kako nisu imali svetleću kuglu, svrsi je poslužila i lopta za fudbal.

Sada već čuvena fotografija sa svetlećom kuglom nastala je prilikom Trampove posete Saudijskoj Arabiji. Ona je postala hit na internetu gde su korisnici društvenih medija poredili Trampa sa zlikovcem iz serijala "Gospodar prstenova" čarobnjakom Sarumanom i nastale su i mnoge parodije na tu sliku.

Blic
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter