Izvor:
03.06.2017 u 16:26
0

LAŽNA UZBUNA U PARIZU: Terminal aerodroma bez evakuacije!

Pariz: Terminal aerodroma bez evakuacije, lažna uzbuna.

PARIZ, 3. juna – Nakon što su mediji preneli da je terminal na aerodromu "Šarl de Gol" u Parizu evakuisan danas kada je pronađen "sumnjiv paket" u blizini mesta gde se vrši pasoška kontrola, vlasti aerodroma saopštile su da je u pitanju lažna uzbuna.

"Bez evakuacije na aerodromu ovog jutra. Samo (je vršena) uobičajna procedura za prtljag. Sada ponovo normalno funkcionišemo", naveo je portparol aerodroma "Šarl de Gol".

Kako prenose britanski mediji, smatra se da je terminal 2C na aerodromu bezbednosno "čist".

Mediji su prethodno javili da je aerodrom "Šarl de Gol" u Parizu evakuisan danas nakon što je "sumnjiv paket" pronađen u blizini mesta gde se vrši pasoška kontrola, a da je aerodrom potvrdio na svom nalogu na Tviteru da se procenjuje bezbednosna situacija.

Putnici kojima su odloženi letovi objavili su na Tviteru fotografije dugih redova na aerodromu i prijavili da su čuli "jaku buku", za koju je aerodrom rekao da je

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter