Izvor:
01.07.2017 u 20:39
0

HOROR MAJKA: Ostavila decu od 6 i 11 godina u stanu s malo supe za ručak i otputovala u Pariz!

Dva dečaka, od šest i 11 godina ostala su sama u stanu sa malo supe za ručak, kada je njihova majka otišla na dvodnevno putovanje u Pariz, kako bi isplanirala venčanje sa čovekom kog je upoznala putem interneta.

Policija je za ovaj slučaj saznala, kada se mlađi dečak požalio vaspitačici da je majka u Parizu.

Nesavesna majka je osuđena na šest meseci zatvora i godinu dana uslovne kazne zbog zanemarivanja dece.

Na sudu se branila da je imala u planu da se vrati narednog dana oko ponoći, a decu je trebala da pričuva njena prijateljica. U zadnji čas je otkazala, a nakon ubeđivanja njenog starijeg sina da će sve biti u redu i kako mogu ostati sami dan dva, pristala je da otputuje.

Olakšavajuća okolnost je bila što je shvatila težinu svoje greške, i što je pre toga bila brižna majka.

Nakon odslužene zatvorske kazne, sud u londonskom Bredfordu je vratio majci decu, a ona se nada da će ipak do kraja realizovati svoje venčanje u Parizu.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter