Izvor:
28.04.2016 u 20:37
0

PUTIN BESAN: Evo zbog čega je UKORIO Rogozina i Komarova

Ruski predsednik Vladimir Putin ukorio je danas zamenika premijera Dmitrija Rogozina i direktora državne agencije "Roskosmos" Igora Komarova, potvrdio je danas portparol Putina Dmitrij Peskov.

Ruski i svetski mediji su objavili da je Putin ukorio Rogozina i Komarova zato što je juče lansiranje prve rakete s novog kosmodroma Vostočni u poslednjem minutu odloženo iz tehničkih problema.

Na pitanje da li je istina da je Putin ukorio Rogozina i Komarova, Peskov je danas na konferenciji za štampu odgovorio potvrdno. Raketa Sojuz, koja nosi tri satelita, danas je uspešno lansirana sa kosmodroma Vostočni, na krajnjem istoku zemlje.

Agencija Rojters je navela da je u sredu lansiranje otkazano u poslednjem minutu, navodeći da je to uznemirilo ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je preleteo hiljade kilometara da bi prisustvovao nečemu što su mediji i zvaničnici najavili kao istorijski događa.

"Uprkos svim neuspesima, Rusija je i dalje svetski lider u broju svemirskim lansiranja", rekao je Putin.

On je naveo da nije dobro što postoji veliki broj neuspeha, ističući da mora "na vreme i profesionalno da se reaguje".

Izvor:Tanjug
FOTO:Twitter/Liwiaaewska

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter