Izvor:
16.06.2016 u 17:09
0

NEDELJU DANA UOČI REFERENDUMA: Prvi put VEĆINA BRITANACA za napuštanje EU!

Sedam dana uoči referenduma o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije, većina Britanaca je za, njih 53 odsto, dok je 47 odsto za ostanak u Uniji, pokazala je telefonska anketa Ipsosa, prenosi Rojters.

Ovo je prvi put da anketa beleži prednost glasača koji žele da izađu iz Unije. Anketa o raspoloženju građana za izlazak ili ostanak u EU se sprovodi svakog meseca od kada je premijer Dejvid Kameron 2013. najavio održavanje refernduma.

Najnoviji rezultati pokazuju veliki preokret u odnosu na anketu sprovedenu u maju, kada je 37 posto ispitanika najvilo da bi glasalo za izlazak, dok se 55 posto izjasnilo za ostanak Velike Britanije u Evropskoj uniji.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter