Izvor:
25.07.2017 u 16:49
0

TEKSAS UVEO NOVINE U ŠKOLE:Ko ne sluša učitelja, dobije JEDAN UDARAC!

Tri škole u američkoj državi Teksas saglasile su se da uvedu batine kao vid kažnjavanja neposlušne dece, preneo je britanski list "Independent"

Za kažnjavanje su propisana jasna pravila- učitelji i nastavnici moći će da koriste drvenu palicu kako bi kaznili neposlušne učenike.

Svaki učenik dobiće po jedan kazneni udarac za svaku neposlušnost, kao na primer za kršenje pravila ponašanja u učionici ili za neslušanje učitelja.

Kako navodi "Independent", roditelji će dobiti upitnik koji bi trebalo da popune, a u kom će im bitipostavljeno pitanje da li žele da njihova deca budu na ovaj način kažnjena. Batine će dobijati samo ona deca čiji roditelji pristanu da taj vid kažnjavanja neposlušne dece.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter