Izvor:
26.07.2017 u 00:24
0

MASAKR U VOJNOJ BAZI: Jordanski vojnik iz čista mira otvorio vatru na Amerikance i ubio trojicu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Jordanska vojska objavila je šokantne snimke jednog od svojih vojnika koji je pucao na tri pripadnika Zelenih beretki američke vojske u vazdušnoj bazi u kraljevstvu.

Tri vojnika su ubijena 4. novembra kada su njihova vozila zapaljena na ulazu u bazu al-Jafr na jugu Jordana.

Jordanskog vojnika koji ih je ubio prošle sedmice osudio je jordanski vojni sud na doživotni zatvor.

Tvrdio je da je otvorio vatru jer se plašio da će baza biti napadnuta.

Međutim, jordanski zvaničnici rekli su da je "postupao protiv naređenja i vojnih uputstava i nije postupio u samoodbrani".

Otprilike šest minuta video snimka – koji je objavio Hala Akhbar, vojna informativna služba – pokazuje konvoj koji dolazi u bazu, i stražara koji otvara kapiju da pusti vozila.

Ali nekoliko sekundi kasnije, dva Amerikanca da izlaze iz svojih vozila i beže iza betonskih barijera dok se vide meci koji udaraju u barijere.

Američki vojnici podižu ruke i mašu iza barijera, ali se pucnjava nastavlja.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter