Izvor:
27.07.2017 u 01:09
0

Rijana i Makron u Parizu razgovarali o obrazovanju!

Pop pevačica Rijana sastala se danas s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom u Jelisejskoj palati u Parizu kako bi s njim razgovarala o svojim humanitarnim aktivnostima u zdravstvu i obrazovanju.

Pevačica sa Barbadosa je 2012. godine osnovala neprofitnu organizaciju Klara Lajonel fondacija, koja promoviše projekte za stipendije širom sveta, podseća Rojters.

"Usredsredili smo se na temu obrazovanja iz globalnih aspekata, i imaćemo veoma veliku objavu ovog septembra", rekla je Rijana novinarima ispred Jelisejske palate u Parizu posle sastanka.

Makron je nedavno u Jelisejskoj palati ugostio o frontmena irske grupe "U2" i filantropa Bona Voksa s kojim je razgovarao o smanjivanju siromaštva.

Makron je s Bonom razgovarao o nevladinoj organizaciji pevača koja, kako se navodi na njenom sajtu, preduzima akcije za okončanje ekstremnog siromaštva i sprečavanje bolesti, naročito u Africi.

Tanjug
Foto: Twitter/@NAVYtillidie

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter