Izvor:
27.07.2017 u 02:43
0

OVO JE TRAMPOV KLON: Obožava Donalda, govori i ponaša se kao on, i ne krije ljubav! (VIDEO)

Novi direktor za komunikacije Bele kuće, Entoni Skaramuči, ima plan za uspeh na toj poziciji – zadatak je da zvuči kao Donald Tramp, što je više moguće.

Kako piše CNN, u svom prvom intervjuu posle imenovanja na novu funkciju, Skaramuči je odgovarao rečenicama koje je ranije u javnost plasirao ekscentrični milijarder u ulozi predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

– Mi ćemo da jurimo pobede, toliko da želimo da postanemo umorni od pobeđivanja – rekao je Skaramuči.

U maju 2016. godine Tramp se u Montani obratio svojim pristalicama na sličan način.

– Mi ćemo pobeđivati toliko da će vam biti muka i bićete umorni od pobeđivanja. Dolazićete kod mene i moliti me da više ne pobeđujem – rekao je tada Tramp.

U tridesetominutnom intervjuu Skaramuči je pozajmio još nekoliko rečenica od svog novog šefa, uz isticanje “ljubavi koju oseća prema predsedniku“.

CNN primećuje da bivši portparol Bele kuće, Šon Spajser koji je preživeo pravi pakao radeći taj posao i pokušavajući da na politički način objasni nepolitičke i nediplomatske poteze Trampa, nikada nije bio po volji predsednika – nije nosio odela koje voli Tramp, nije pripadao “njujorškoj eliti“, niti je bogataš.

Skaramuči upada u taj kalup, Njujorčanin je, radio je u Goldmen Saksu, a veoma brzo se prilagodio novoj ulozi, toliko da je “skinuo“ i neverbalnu komunikaciju glavnog stanovnika Bele kuće.

B92
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter