Izvor:
27.07.2017 u 21:59
0

PUTIN O ODNOSIMA SA AMERIKOM: „Nije na nama da ocenjujemo Trampa!“

Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je danas žaljenje zbog toga što su američko-ruski odnosi, kako je rekao, žrtvovani tokom političkog procesa u SAD poručivši da će odgovor Rusije na sankcije SAD zavisiti od njihove krajnje verzije.

On je rekao da je na "američkom narodu" da oceni rad predsednika Donalda Trampa.

"Što se tiče izbora predsednika Trampa, to nije naša stvar i mi nismo ti koji treba da ocenjujemo rad Trampa na njegovoj visokoj funkciji. To je na američkom narodu", rekao je Putin.

On je izrazio nadu da će odnosi između Rusije i SAD postati normalni i da će saradnja biti unapređena, prenosi Tas s.

Govoreći o američkim sankcijama on je rekao da će odgovor Rusije zavisiti od konačne verzije teksta američkog zakona o kojem se sada raspravlja u Senatu.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/MichaelDelauzon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter