Izvor:
01.08.2017 u 22:16
0

ŠTA JE HTEO DA KAŽE? O novom Trampovom „tvitu“ bruji ceo svet!

Samo nekoliko sati nakon najnovjeg otpuštanja iz Bele kuće, američki predsednik Donald Tramp je objavio zbunjujući tvit.

Tramp je nakon samo deset dana smenio direktora komunikacija Entonija Skaramučija.

Ubrzo zatim na Tviteru je napisao: "Divan dan u Beloj kući".

Njegov tvit je izazvao brojne reakcije, neki misle da je to rekao zbog dodele medelje časti američkom ratnom veteranu Džejmsu Mekloanu, a neki da je Tramp srećan zbog toga što je Džon Keli stupio na dužnost šefa kabineta Bele kuće.

Ipak, najviše je onih koji smatraju da je Tramp time izrazio zadovoljstvo zbog otpuštanja Skaramučija i da prosto uživa u tome da otpušta ljude kao što je to činio u jednom rijalitiju.

Bela kuća potvrdila je sinoć da Entoni Skaramuči napušta mesto direktora za komunikacije, samo desetak dana pošto je postavljen na tu funkciju.

Njujork tajms je prethodno javio, pozivajući se na tri neimenovane osobe iz Bele kuće, da je Tramp odlučio da sa mesta direktora za komunikacije Bele kuće smeni Skaramučija, koji je na tu fukciju postavljen pre samo desetak dana, 21. jula.

Blic
Foto: Twitter/FloridaforHRC/Twitter/realDonaldTrump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter