Izvor:
04.08.2017 u 12:53
0

NETANJAHU NEGIRA: Izraelski premijer osumnjičen za proneveru i korupciju!

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu osumnjičen je za proneveru i korupciju u dva slučaja, saopštila je u izraelska policija.

Policija je više meseci ispitivala Netanjahua zbog tih slučajeva, ali je objavljivala vrlo malo detalja, prenosi AP.

Kabinet izraelskog premijera je u više navrata negirao bilo kakve prestupe, a optužbe je prikazao kao "lov na veštice" protiv Netanjahua i njegove porodice koji sprovode neprijateljski mediji koji su protiv njegovih tvrdokornih političkih stavova, navodi američka agencija.

"Mi u potpunosti odbacujemo neosnovane tvrdnje protiv premijera", navodi se u saopštenju njegovog kabineta objavljenom u četvrtak uveče i dodaje se da su te optužbe deo kampanje "da se zameni vlada".

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/i24NEWS English

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter