Izvor:
05.08.2017 u 13:24
0

Tramp i Makron telefonom razgovarali o raznim temama!

Američki i francuski predsednici, Donald Tramp i Emanuel Makron, razgovarali su telefonom o načinima kako da se poboljša saradnja pri rešavanju krize u Siriji i Iraku i borba protiv uticaja Irana, saopštila je danas Bela kuća.

Dva lidera razgovarala su i o stvaranju političke rezolucije u Libiji i borbi protiv terorističkih aktivnosti u regionu Sahel u Africi, prenosi AP.

Kako se navodi, Tramp i Makron su se složili da režim predsednika Venecuele Nikolasa Madura mora da "vrati prava građanima Venecuele".

Oni su se složili i da je važno da sve strane sprovode sporazum iz Minska kako bi se uspostavio mir u Ukrajini, a razgovarali su i o zajedničkim interesima u pogledu Severne Koreje.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter