Izvor:
05.08.2017 u 22:13
0

UHAPŠEN ZBOG OTMICE: Kidnapovao manekenku i držao je zarobljenu šest dana!

Poljak sa prebivalištem u Velikoj Britaniji osuđen je na zatvorsku kaznu zbog kidnapovanja britanske manekenke koju je prošlog meseca šest dana držao zarobljenju na severu Italije.

Navodi se da je milanska policija saopštila da je uhapšeni muškarac osumnjičen za kidnapovanje sa ciljem iznude, ne otkrivajući njegov identitet.

Policijski zvaničnik Lorenco Bukosi kazao je novinarima da je 20-godišnja Britanka došla u Milano na poziv na snimanje modnih fotografija, koji je bio lažan, i da je kidnapovana 11. jula.

Italijanski list "Korijere dela sera" je objavio, pozivajući se na sudske dokumente, da je otmičar drogirao tu ženu i držao je zarobljenu u malom gradu u severozapadnom regionu Pijemont. Navodi se da joj je u jednom trenutku rečeno da može da bude oslobođena nakon što otmičar dobije 50.000 evra.

Istražitelji utvrduju da li je Britanka oteta kako bi na internetu bila objavljena njena prodaja u seksualno roblje.

Italijanski dnevnik je naveo da je otmičar otkrio u međuvremenu da ona ima malo dete i zbog toga je procenio da ne bi odgovarala za seks trafiking.

Bukosi je kazao da je osumnjičeni ostavio ženu ispred britanskog konzulata u Milanu 17. jula, ali da nije jasno zašto je kidnapovanje okončano.

Istražuje se i da li je osumnjičeni imao saučesnike.

Tanjug
Foto: Twitter/romania_journal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter