Izvor:
06.08.2017 u 16:09
0

DRAMA U PARIZU: Muškarac sa nožem krenuo u Ajfelovu kulu, veoma brzo uhapšen!

Muškarac, koji je sa nožem pokušao da uđe u Ajfelov toranj, uhapšen je, saopštila je danas kompanija koja upravlja ovim tornjem.

Muškarac, koji je očigledno delovao sam, brzo je savladan i uhapšen i tom prilikom niko nije povređen, navodi se u saopštenju, preneo je AFP.

Incident se dogodio u 23.30 časova noćas, pola sata nakon što Ajfelov toranj prestaje da pušta posetioce da uđu u toranj.

Nakon hapšenja, policija je proverila lice mesta i naredila oko 00:30 evakuaciju posetilaca, 15 minuta nakon što se Ajfelov toranj u normalnim okolnostima zatvara, dodaje se u saopštenju.

Mušakrac je nosio majicu pariskog fudbalskog tima Pari Sen-Žermen, a u vreme kada se dogodio incident svetla na tornju su bila u bojama tog fudbalskog tima.

U Francuskoj je vanredno stanje na snazi od novembra 2015, kada su izvedeni teroristički napadi u Parizu u kojima je poginulo 130 osoba.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter