Izvor:
09.08.2017 u 00:18
0

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Kamera zabeležila kada je džoger gurnuo ženu pod autobus! (VIDEO)

Londonska policija traga za džogerom koga je saobraćajna kamera snimila kako na kolovoz odguruje ženu koja mu se, idući mu u susret, našla na putu dok je trčao.

Žena je pala na trotoar i gornjim delom tela se za trenutak našla na kolovozu, u momentu kada je na nju nailazio autobus. Na snimku se jasno vidi da džoger trčeći prolazi pored jednog čoveka, a potom naleće direktno na ženu koju odgurne, posle čega ona pada na trotoar i kolovoz.

Samo zahvaljujući spretnosti i veštini vozača, koji je na vreme uočio njen pad i, u poslednjoj sekundi, brzim manevrom vozila uspeo da je izbegne, 33-ogodišnjakinja je ostala u životu.

Incident se dogodio u jutarnjim časovma 5. maja ove godine, na londonskim mostu Patni. Žena je prošla sa manjim povredama, a putnici autobusa su joj odmah pritekli u pomoć.

Petnaestak minuta posle incidenta, džoger je ponovo pretrčao most na drugu stranu. Žena je tada pokušala da razgovara sa njim, ali ju je on ignorisao.

Džoger napadač još uvek "izmiče" organima reda. Policija traži svedoke ovog incidenta, čiji bi iskazi mogli da ih dovedu bliže počinocu.

Izvor:B92.net
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter