Izvor:
09.08.2017 u 12:23
0

PLANIRAJU NAPAD:Severna Koreja „pomno razmatra“ plan o raketnom napadu na Guam!

Severna Koreja saopštila je danas da "pažljivo razmatra" plan o napadu raketama na američku pacifičku teritoriju Guam, a to upozorenje je uputila samo nekoliko sati nakon što je američki predsednik Donald Tramp poručio Pjongjangu da će bilo kakva pretnja SAD-u naići na "oganj i gnev".

Portparol severnokorejske Narodne armije saopštio je da će plan o napadu biti "sproveden u delo u više pravaca i odmah" nakon što lider Kim Džong-un donese odluku o tome, prenosi Rojters, pozivajući se na državnu severnokorejsku novinsku agenciju KCNA.

Istovremeno, neimenovani severnokorejski vojni portparol rekao je da bi Severna Koreja mogla da izvede operaciju iz predostrožnosti ukoliko Sjedinjene Američke Države pokažu znake provokacije, navodi britanska agencija.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter