Izvor:
09.08.2017 u 21:55
0

ORUŽANI NAPAD U ITALIJI: Ubijena četiri muškarca!

Četiri muškarca ubijena su danas u južnoj Italiji u oružanom napadu za koji se smatra da je predstavljao mafijaški obračun, saopštila je italijanska policija.

Kako javlja Rojters, veruje se da su dvojica od ubijenih zemljoradnici koji su bili svedoci napada.

Ubistvo se odigralo nedaleko od železničke raskrsnice kod sela San Marko in Lamis u italijanskoj regiji Pulja.

Kako prenosi agencija, jednog od ubijenih policija je identifikovala kao Marija Lućana Romita – veoma poznatog šefa lokalnih kriminalnih krugova – a drugog kao njegovog zeta Matea de Palmu.

Napad na njih izvršen je dok su se zajedno vozili automobilom, a ubice su otvorile vatru iz vozila koje se kretalo uporedo sa njihovim, navodi Rojters.

Napadaci su potom pucali na dvojicu zemljoradnika koji su sedeli u svom automobilu nedaleko od mesta događaja.

Jedan od njih preminuo je na licu mesta, dok je drugi umro kasnije u bolnici.

Prema navodima italijanskih medija, radi se o braći koja su se našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, prenosi Rojters.

Izvor/Tanjug.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter