Izvor:
10.08.2017 u 18:13
0

OTKRIVEN IDENTITET NAPADAČA IZ PARIZA: Osumnjičeni je Alžirac!

Osumnjičeni za napad na šestoricu francuskih vojnika u blizini Pariza je Alžirac Amu Banlatreš (36), koji legalno živi u Francuskoj, saopštio je danas neimenovani policijski izvor.

Kako se navodi, Amu Benlatreš je francuskoj policiji od ranije poznat po sitnim krivičnim delima, ali nikada nije osuđivan.

Ranjen je iz vatrenog oružja tokom hapšenja na autoputu ka severu Francuske, nekoliko sati pošto je vozilom na periferiji Pariza u mestu Levaloa-Pere uleteo u grupu vojnika i povredio njih šestoricu.

"Još nije u stanju da bude saslušan", preneli su policijski izvori.

Antiteroristički odsek pariskog tužilaštva otvorio je istragu za "pokušaj ubistva ovlašćenih lica i moguće veze pokušaja napada s nekim terorističkim i kriminalnim udruživanjem".

Francuski mediji preneli su da je on živeo u predgrađu francuske prestonice Bezonu, a u sredu uveče policija je pretresla kuću u kojoj je živeo.

U sredu, osumnjičeni se zaleteo kolima u grupu vojnika i tom prilikom ranio šestoricu.

Blic
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter