Izvor:
12.08.2017 u 00:48
0

Tramp šalje Kušnera na Bliski istok!

Američki predsednik Donald Tramp uskoro će poslati svog zeta Džereda Kušnera i pregovarača Džejsona Grinblata na Bliski istok kako bi se tamo sastali sa regionalnim liderima i razgovali o "putu ka suštinskim izraelsko-palestinskim mirovnim pregovorima", najavio je danas zvaničnik Bele kuće.

"Iako će regionalni razgovori imati značajnu ulogu, predsednik potvrđuje da se o miru između Izraelaca i Palestinaca može pregovarati samo direktno između dve strane i da će SAD nastaviti da blisko saradnju sa stranama kako bi se postigao napredak u tom cilju", rekao je isti zvaničnik, prenosi Rojters.

Na Bliski istok biće poslata i zamenica savetnika za nacionalnu bezbednost Dina Pauel, a na tom putu predviđeni su sastanci sa liderima Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara, Jordana, Egipta, Izraela i Palestinske Uprave, dodao je zvaničnik Bele kuće.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter