Izvor:
21.08.2017 u 18:32
0

Incident u Marseju: Kolima uleteo u autobusku stanicu, ima mrtvih! (VIDEO)

Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena kada je kombi uleteo u dva autobuska stajališta u francuskom gradu Marselju. Policija tvrdi da nije reč o terorizmu.

Ono što je do sada poznato, a što su prenele svetske agencije koje se pozivaju na lokalne medije, beli kombi za koji se sumnja da je ukraden jutros, najpre se zaleteo u jedno autobusko stajalište u Marselju, kada je stradala 49-godišnja žena.

Vozač je zatim nastavio ka drugom stajalištu i tom prilikom teško je povređena 29-godišnja ženska osoba koja je sada u kritičnom stanju.

Vozač je 35-godišnji muškarac i on je uhapšen. Policija je odmah započela istragu i za nekoliko sati izdala saopštenje da se ovaj događaj ne tretira kao teroristički napad.

Podsetimo, sličan napad ukradenim kombijem dogodio se u četvrtak u Barseloni, kada je kombi uleteo u šetalište i tom prilikom usmrtio 13 osoba.

b92.net
Foto: Isabel Laurent/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter