Izvor:
13.09.2017 u 22:19
0

MOSKVA PREDUZELA POSEBNE MERE: Rusi parking za diplomate SAD pretvorili u pešački prelaz!

Moskva je povukla povlastice za parkiranje američkim diplomatama, tako što su prefarbana parking mesta ispred konzulata SAD i na to mesto je postavljen pešački prelaz. postavivši pešački prelaz.

Državna televizija "Rosija 24" javila je danas da su parking mesta ispred američkog konzulata u Sankt Peterburgu prefarbana i da je na njihovo mesto postavljen pešački prelaz, a osim toga uklonjeni su specijalni saobraćajni znaci za parking ispred konzulata SAD u Jekaterinburgu.

Diplomatski odnosi Amerike i Rusije su na najnižem nivou od Hladnog rata, a poslednjih meseci su obeleženi proterivanjem diplomata i zatvaranjem diplomatskih misija.

Portparolka u ambasadi SAD u Moskvi, Marija Olson, odbila je da komentariše ukidanje parking mesta.

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov je u ponedeljak rekao da će diplomatske misije SAD u Rusiji biti svedene na isti nivo na kom se nalaze i diplomatske misije Rusije u Americi, piše AP.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter