Izvor:
15.09.2017 u 14:21
0

NOVI NAPAD U PARIZU: Naoružani muškarac, vitlajući nožem i uz povike „Alahu akbar“, napao vojnika!

Pariz — Naoružani muškarac, vitlajući nožem i uz povike "Alahu akbar" napao francuskog vojnika koji je patrolirao ispred metro stanice Šatelet u Parizu.

Napad se dogodio rano jutros oko 06.30, prenose francuski i britanski mediji. Navodi se i da je napadač vojniku prišao s leđa i napao ga uz povike "Alahu akbar". Vojnik je nekako uspeo da ga savlada i sačeka da dođe policija. On nije povređen.

Ovo je poslednji u nizu napada na bezbednosne trupe Francuske koje patroliraju na mestima osteljivim za terorističke napade, navodi Dejli mejl i podseća da je u nekoliko napada islamističkih terorista u Francuskoj do sada ubijeno više od 230 ljudi.

Ovaj napad potvrdio je i ministar odbrane Francuske.

b92
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter