Izvor:
15.09.2017 u 17:32
0

TRAMP DELIO SENDVIČE UGROŽENIMA: „Ti imaš lepu majicu, uzmi dva“!

– Uzmi još jedan! Nosiš dobru majicu! Uzmi dva! – rekao je Tramp

Američki predsednik Donald Tramp delio je sendviče, a potpredsednik Majk Pens banane u kampu u kojem su smešteni građani Floride koja je u potpunosti uništena u uraganu Irma. Jedna scena se posebno izdvojila kao najzanimljivija, a to je trenutak kada je jedan čovek dobio "duplu pomoć" posle velike katastrofe, a razlog je bio na njegovoj majici.

Muškarac je prišao Trampu, a američki predsednik mu je rekao da se okrene kako bi ga mediji uslikali jer je nosio majicu sa njegovim likom.

– Uzmi još jedan! Nosiš dobru majicu! Uzmi dva – rekao je Tramp svojoj pristalici dok su oko njih bile gomile ruševina, otpadaka, uništenog nameštaja i slomljene grane.

Inače, ovoj akciji u kampu Nejpls Estejts na Floridi (Naples estates) pridružila i prva dama SAD Melanija Tramp. Njih troje su delili hranu i pozirali na fotografijama zajedno sa ljudima koji su im prilazili.

Većina njih im je zahvaljivala, a jedan čovek je uzviknuo: "Učinite Ameriku ponovo velikom", dok je drugi rekao Trampu da se "dobro oženio".

Tramp je obećao da će uz te građane "biti 100 posto".

Svetski mediji su preneli da Tramp obilazi Floridu koja je uništena u oluji i gde mnogi ostaju ostali bez struje, a njihovi domovi potopljeni.

Skoro 2,7 miliona domova i firmi, i svaki četvrti korisnik na Floridi je i dalje bez struje.

Telegraf
Foto: Twitter/CarlosF19d

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter