Izvor:
18.09.2017 u 18:32
0

Kremlj o izostanku Putina sa Generalne skupštine UN: Ništa čudno!

Raspored planova nije dozvolio ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da učestvuje na ovogodišnjem zasedanju Generalne skupštine UN, ali nema ničeg neobičnog u vezi s tim, kazao je danas novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Tačno je da je predsednikov raspored planova za ovu godinu isuviše pretrpan da bi prisustvovao zasedanju Generalne skupštine UN. On to, međutim, ne radi svake godine tako da nema ničega neobičnog u vezi s tim", rekao je Peskov, prenosi TAS S.

On je dodao da će ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov predvoditi rusku delegaciju i da odsustvo Putina ni na koji način ne utiče na stav Rusije prema UN.

tanjug.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter