Izvor:
26.06.2016 u 00:34
0

„ČOVEK JE IDIOT“: Demonstranti upali na TRAMPOV golf teren u Škotskoj

Demonstranti koji nose zastave Meksika upali su danas u Škotskoj na teren za golf u vlasništvu najizglednijeg kandidata Republikanske stranke za predsednika SAD Donalda Tampa, koji se trenutno nalazi na tom imanju.

Noseći transparente na kojima piše "Zaustavite mržnju" i "Ljubav pobeđuje mržnju" (Love Trumps hate), demonstranti su zauzeli brdo koje se uzdiže iznad golf kluba "Tramp internešenel golf links" na severoistoku Škotske, prenela je agencija AFP.

Zaposleni tog kluba su počeli da odvraćaju novinare u trenutku kad su demonstranti počeli da ulaze na golf teren, mašući zastavama gej pokreta u bojama duge, kao i zastavama Meksika.

Susedi čija se imanja graniče sa Trampovim su takođe istakli meksičku zastavu, kao simbol solidarnosti sa narodom Meksika, pošto je Tramp prethodno dao više izjava kojima kritikuje Meksikance, a takođe je najavio izgradnju ograde na granici između SAD i Meksika.

Posebno želim da ovu zastavu vide američki novinari – izjavio je Dejvid Miln, čija kuća gleda na golf klub i 18. rupu na golf terenu.

Ako on bude izabran za predsednika, SAD će za nedelju dana krenuti u rat, a za dve nedelje će bankrotirati. Čovek je idiot – rekao je Miln.

Tramp je na pitanje novinara da li mu nedostaje podrška evropskih lidera, od kojih su neki kritikovali njegov predlog da se muslimanima zabrani ulazak u SAD, rekao: "Baš me briga. To nije važno. Mene podržava američki narod i to mi je važno."

Tanjug
Foto: Twitter/NaomiOhReally

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter