Izvor:
27.09.2017 u 01:54
0

Sankcije SAD za 26 pojedinica i devet banaka Severne Koreje!

SAD su uvele sankcije za 26 pojedinica, u okviru zabrane širenja oružja za masovno uništenje Severne Koreje, kao i za devet banaka, među kojima su i neke koje imaju veze s Kinom, saopštila je danas Kancelarija za kontrolu imovine u inostranstvu Ministarstva finansija SAD.

Sankcije SAD se odnose na pojedinice u Severnoj Koreji, kao i neke državljane te zemlje u Kini, Rusiji, Libiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, navodi se na listi objavljenoj na sajtu kancelarije, prenosi Rojters.

Tramp je nedavno potpisao izvršnu uredbu kojom se SAD omogućava da uvedu sankcije pojedinačnim kompanijama i institucijama koje finansiraju trgovinu sa Severnom Korejom.

"Naša nova izvršna uredba preseći će izvore prihoda iz kojih se finansiraju napori Severne Koreje u razvijanju najsmrtonosnijeg oružja koje je poznato čovečanstvu", rekao je tada Tramp.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter