Izvor:
02.10.2017 u 15:30
0

POZNAT POD OSAM RAZLIČITIH IMENA: Ubicu iz Marseja policija pustila dva dana pre napada!

Osumnjičeni za napad u Marseju, prilikom čega su ubijene dve osobe, bio je uhapšen, a potom oslobođen, dva dana pre napada, saopštio je izvor blizak policiji.

Izvor navodi da je osumnjičeni, poznat pod osam različitih imena, zaustavljen u gradu Lionu u Francuskoj zbog osnovanje sumnje da je počinio krivično delo krađa, a potom pušten zbog nedostatka dokaza.

Identitet osumnjičenog i dalje nije u potpunosti jasan, dodaje izvor, prenosi Rojters.

"Ubica je imao osam različitih identiteta. Svaki put kada bi bio zaustavljen, on bi dao druge isprave. Zbog toga je toliko teško. U jednom momentu, rekao bi da je rođen u Francuskoj, u drugom da je rođen u Alžiru", navodi Rojters.

Osumnjičenog je ubio vojnik nakon što je nožem usmrtio dve žene na glavnoj železničkoj stanici u Marselju. Zvaničnici su napad opisali kao "teroristički čin", a nedugo potom je teroristička grupa, tzv. Islamska država, preuzela odgovornost za napad.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter