Izvor:
02.10.2017 u 21:43
0

PROTEST TAKSISTA U PRAGU: Blokirali put ka aerodromu!

Vozači taksija u Pragu blokirali su danas glavni put koji vodi ka međunarodnom aerodromu u glavnom gradu Češke protestujući zbog rada "Ubera" i sličnih servisa za prevoz putnika.

Protest je počeo jutros, a taksisti su vozili sporo u oba smjera na glavnom putu prema praškom aerodromu "Vaclav Havel", što je izazvalo saobraćajnu gužvu.

Razgovori između vozača i gradskih vlasti nisu urodili plodom. Taksisti smatraju da vlasti mogu da reše njihove primedbe.

Vozači tvrde da su "Uber" i ostali servisi koji rade uz pomoć aplikacija nelegalni jer ne ispunjavaju sve propise koji važe da tradicionalne taksi-kompanije.

Uprava aerodroma pozvala je putnike da koriste javne autobuse, koji idu posebnom trakom, zatvorenom za ostale učesnike u saobraćaju.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter