Izvor:
03.10.2017 u 15:34
0

SRPKINJA U SREDIŠTU NAPADA U VEGASU: „Sve je bilo zatvoreno, još su odnosili mrtve i ranjene. Svuda je bilo vojske i policije“!

Marija, turistkinja iz Srbije, igrom sudbine našla se u hotelu „Mandelaj bej“ u Las Vegasu kad je Stiven Padok sa 32. sprata otvorio vatru na posetioce koncerta kantri muzike u blizini.

Ona u izjavi za jedan list ističe da je policija dugo držala čitav centar grada pod blokadom, sve dok nije utvrđeno da napadač nema pomagače.

Blokirani u podrumu

U trenutku pucnjave smo bili u teatru koji se nalazi u podrumu hotela. Slušali smo koncert posvećen Majklu Džeksonu kad je upala policija i blokirala izlaze. Nismo znali šta se dešava. Ubrzo su kod nas doveli i druge goste hotela, koji su evakuisani iz svojih soba, i oni su nas obavestili o pucnjavi. Posle nekoliko sati sve su nas autobusima evakuisali u jednu veliku košarkašku dvoranu, gde je policija uzela izjave od očevidaca. Posle su nas pustili da se peške vratimo do hotela – rekla je Marija.

Ona kaže da je njen autobus prvi prošao bulevarom.

Sve je bilo prepuno vozila Hitne pomoći. Sve je bilo zatvoreno, još su odnosili mrtve i ranjene. Svuda je bilo vojske i policije. Policajci su nam rekli da je ispaljeno mnogo metaka – objašnjava Marija.

Penzioneri žive u hotelima

Dodaje da na ulazu nije bilo obezbeđenja.

Mogao je bilo ko da uđe u hotel. Napadač i njegova cimerka su navodno živeli u hotelu. To je ovde uobičajeno, penzioneri žive u hotelima i plaćaju sobe jeftinije – zaključuje Marija, koja se u sredu vraća u Srbiju.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter