Izvor:
09.10.2017 u 14:19
0

JEZIVA NESREĆA U RUMUNIJI: Kao iz horor filma, vriska, plač, krv na sve strane, leš!

U Rumuniji na putu Bukurešt – Galati u nedelju oko 15 časova dogodila se stravična saobraćajna nesreća.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 15 časova dogodila na putu Bukurešt – Galati u Rumuniji, poginula je jedna osoba, a 15 je teško povređeno. Snimke horora zabeležio je jedan od očevidaca.

Beživotno telo čoveka na drumu, jauci, krv, smrskana vozila, staklo su kadrovi uznemirujućeg snimka koji je objavljen na internetu.Nije poznat uzrok nesreće, ali se na snimcima vidi da je put mokar. Najmanje četiri vozila je učestvovalo u saobraćajki.

Očigledno je da su se vozila kretala neprilagođenom brzinom.Scene horora samo su zastrašujuće upozorenje da je neophodno smanjiti brzinu, naročito u uslovima klizavog kolovoza.

Telegraf.rs
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter