Izvor:
11.10.2017 u 15:32
0

POTPUNI HIT: Pogledajte kako izgleda posteljina koju je Berluskoni poklonio Putinu! (FOTO)

Ruskom predsedniku Vladimiru Putinu nije lako odabrati rođendanski poklon koji će ga obradovati, ali bivši italijanski premijer i veliki Putinov prijatelj Silvio Berluskoni sigurno ga jr iznenadio unikatnom posteljinom s izvezenim motivom novinske fotografije dvojice čelnika na kojoj se srdačno rukuju.

Tu informaciju je potvrdila i kompanija koja je izradila pokrivač, na kom se vidi kako se Berluskoni i Putin rukuju, dok su u pozadini prikazane najprepoznatljivije turističke atrakcije Italije i Rusije — Koloseum u Rimu i Crkva Vasilija Blaženog u Moskvi.

Putin i Berluskoni godinama neguju blisko prijateljstvo. Prvi put su se susreli na samitu G8 2001. u Ženevi i otad se često sastaju na raznim zvaničnim događanjima na kojima redovno iskazuju veliko poštovanje prema zemljama iz kojih dolaze, ali se i dobro slažu.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter