Izvor:
13.10.2017 u 17:52
0

URAGAN OFELIJA PRETI IRSKOJ: Stručnjaci upozoravaju da bi smer oluje mogao da se promeni u narednim danima!

Ostaci uragana Ofelija mogli bi da zahvate Irsku početkom sledeće sedmice i donesu vetar brzine 115 kilometara na čas, saopštili su danas meteorolozi.

Očekuje se da će se uragan iz centralnog dela Atlantika kretati na sever, prema Irskoj i Velikoj Britaniji.

Do trenutka kad Ofelija stigne do obale, verovatno na zapadu Irske, oluja bi već trebalo da izgubi uragansku snagu, ali će oblast niskog vazdušnog pritiska ipak izazvati nevreme.

Meteorološka služba je saopštila da se u ostalim delovima zemlje očekuju udari vetra do brzine od 95 kilometara na čas.

U Severnoj Irskoj je na snazi žuti meteoalarm i mogući su poremećaji u drumskom, železničkom, vazdušnom i pomorskom saobraćaju.

Stručnjaci napominju da putanja oluje može da se promeni u narednim danima i da će od toga zavisiti upozorenja koja će objavljivati meteorolozi.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter