Izvor:
14.10.2017 u 22:02
0

Konvoj civila napušta Raku!

Grad Raku u Siriji danas napušta konvoj civila, koji se organizuje u cilju smanjenja ljudskih žrtava u tom gradu, poslednjem uporištu Islamske države, na osnovu dogovora između koalicije predvođene SAD i Sirije.

"Dogovor je osmišljen da maksimalno umanji broj civilnih žrtava i sa namerom se neće prevoziti strani teroristi (pripadnici Islamske države)", saopštila je operativna grupa, prenosi Rojters.

U saopštenju operativne grupe navodi se da koalicija predvođena SAD ne podržava nikakav dogovor koji teroristima Islamske države dozvoljava da pobegnu iz Rake, a da ih ne sustigne pravda.

Za sada nema naznake da li će i kada biti prevezeni teroristi zaostali u tom gradu, u kome sada ima jako malo otpora od Islamske države.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter