Izvor:
14.10.2017 u 22:33
0

IRSKA NA UDARU URAGANA: Vremenska upozorenja na više lokacija zbog Ofelije!

Meteorološka služba Irske saopštila je da je moguće da će tu zemlju pogoditi naleti vetra i do 130 kilometara na čas, usled udara uragana Ofelija.

Izdata je crvena uzbuna za okruge na zapadu zemlje, a navodi se da će Ofelija doneti udare vetrova od 80 do 130 kilometara na čas u ponedeljak, što dovodi mogućnost oštećenja zgrada i poplava.

Meteorološka služba Velike Britanije, takođe, upozorava na veoma vetrovito vreme u ponedeljak, u Severnoj Irskoj, Škotskoj i na severu Engleske, prenosi AP.

Prema saopštenju Nacionalnog centra za uragane SAD, Ofelija je trenutno uragan druge kategorije, sa naletima vetra do 155 kilometara na čas, a do ponedeljka i utorka bi trebalo da oslabi.

Upozorenje za oluju izdala su i Azorska ostrva nadomak Portugala.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter