Izvor:
21.10.2017 u 02:38
0

SOBA STRAVE: Evo šta će se desiti sa prenoćištem monstruma posle počinjenog masakra!

Iz sobe 32135 u hotelu Mandalaj bej u Las Vegasu, koja pruža pogled na slavni Strip, nedavno je izvršena najsmrtonosnija masovna pucnjava vatrenim oružjem u istoriji SAD.

Soba na 32. spratu, u kojoj je prenoćište koštalo 644 dolara, bila je mesto sa kog je Stiven Pedok otvorio vatru na publiku festivala kantri muzike, ubio 59 ljudi i ranio više od 500.

Šta će sada biti s tim mestom?

Kompanija MGM Resorts, u čijem se vlasništvu nalazi hotel, saopštila je da ubuduće neće iznajmljivati ovu sobu.

"Ovo je užasna tragedija, koju je prouzrokovao jedan zao čovek. Ubuduće nećemo iznajmljivati tu sobu", izjavio je predstavnik kompanije za Las Vegas San.

Još se ne zna šta će se tačno dogoditi sa njom – da li će biti zapečaćena, koristiti se kao pomoćna prostorija ili nešto treće.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter